Find bøgerne af Manu Sareen i boghandlerens webshop

Det er oplagt at benytte de mørke vinterdage til at dykke ned i bøgernes verden. Man kan lave sig en god kop te og trække benene op under et blødt tæppe i sofaen, og så bare lade sig føre med ind i de spændende eller sjove historier, der udspiller sig på skrift i en god bog. Der er så meget god litteratur at vælge imellem, og det er hyggeligt at læse og glemme den grå verden udenfor vinduerne. Det er sundt for fantasien og forestillingsevnen.

Den indisk fødte, danske forfatter, Manu Sareen, er måske mest kendt for sin tid som minister under SR regeringen fra 2011 til 2015. Men faktisk har Manu Sareen et pænt forfatterskab bag sig, med både børnebøger og voksenbøger. Her fylder serien af børnebøger om Iqbal Farooc klartt det meste. I disse bøger viser Manu Sareen sit talent som fortæller, når historierne om indvandrerdrengen Iqbal Farooc udrulles med masser af humor og spænding og stor indlevelse. Manu Sareen kan fortælle, så alle lytter med og lever sig ind i historierne, som også i et vist omfang er filmatiserede.

Også for voksne

Ud over bøgerne om Iqbal Farooc har Manu Sareen også skrevet “Vores Indiske Køkken” og endnu en bog med titlen “Når kærlighed bliver tvang”. Begge er absolut værd at læse. Manu Sareen har også gendigtet flere af HC Andersens eventyr, så han har været en flittig mand, trods sin politiske karriere. Det kan helt sikkert anbefales at stifte bekendtskab med denne forfatter, der oprindeligt stammer fra Indien, men som kom til Danmark som dreng. Han er i øvrigt uddannet specialpædagog og har derudover en uddannelse i konfliktløsning.

Bøgerne af Manu Sareen kan købes på nettet

Bog & Idé har alle titlerne af denne forfatter på hylderne. Man kan også finde hans bøger i webshoppen, som har et stort udvalg af litteratur fra hele verden på hylderne. Om det er faglitteratur, skønlitteratur eller biografier, du foretrækker, så kan det betale sig at lægge vejen forbi, og gå på opdagelse i sortimentet. Hvis du hellere vil spille spil, så kan du også finde spil i hos Bog & Idé.

No Comments

Skriv en kommentar

Din email bliver ikke synlig for andre.

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>