Togturen

Sådan får du mest ud af togturen

De fleste mennesker har fra tid til anden benyttet sig af offentlig transport og i denne sammenhæng oplevet, hvordan tiden pludselig står stille. Flere har desuden haft en eller flere perioder i deres liv, hvor offentlig transport har været en fast del af hverdagen. Uanset om det er en kortere eller længere tur, kan det være en udfordring at få tiden til at gå. Derfor har vi samlet en række forslag til, hvad du kan gøre for at udnytte transporttiden.

 

Teknologi når det er bedst

Vi kommer ikke udenom, at smartphones har indtaget en stor del af hverdagen hos mange mennesker og det er ikke uden grund. Underholdningsværdien i de små maskiner er nemlig høj og der er utallige muligheder, for at finde en tidsrøver.

Lytter du til podcasts eller har du endnu ikke udforsket dem?

Podcast kan indeholde alt fra hyggesnak til politiske debatter og det er derfor en personlig smagssag at finde frem til den perfekte for dig. Hvilken podcast du har lyst til at sætte på, afhænger naturligvis også af humøret, det du lytter til den ene dag er ikke nødvendigvis dét du har lyst til at lytte til den næste dag. Dette behøver dog ikke være en udfordring. Du kan nemlig følge de podcasts du ønsker via. app’en. På den måde er det let og overskueligt for dig, at vælge imellem dine favoritter. Der er et stigende antal podcasts, på markedet og finder du først en ørehænger, er der som oftest timevis af underholdning at finde.

En anden mulighed i samme kategori er lydbøger. Der findes flere udbydere, med adskillige bøger og kortere noveller. Du kan gå på opdagelse i et univers af forskellige genrer og når du har valgt bog, kan du læne dig tilbage med lukkede øjne og svinde hen i bogens verden.

Tip: Skal du på en længere tur, bør du overveje at have en mobiloplader med på turen. Hvis du vil være på den helt sikre side, kan du gøre brug af den stilsikre mobilbank fra KREAFUNK. Med den i lommen, behøver du ikke være i nærheden af en stikkontakt for at kunne lade din smartphone. Du skal desuden huske høretelefoner.

 

Skærmfri tid

Efter en lang dag med møder, en masse input og ting du har skulle tage stilling til, kan det være tiltrængt med et øjeblik uden teknologi til at trække vejret dybt og få pulsen ned. Benytter du offentlig transport, er det en oplagt mulighed til at udnytte tiden til at få ro på krop og sind inden du kommer hjem til familien og skal indtage din rolle her.

En oplagt underholdningsmulighed her er en god læsebog.

Læsning hjælper med at koble af fra alt det, som har fyldt i løbet af dagen. Det skaber et frirum, hvor du lever dig ind i en anden verden og her skal du ikke tænke på dine ansvarsopgaver i forbindelse med arbejde eller hjemmet.

Lad din omverden svinde hen, fordyb dig i bogen og mærk roen sænke sig i kroppen.

Fordelen ved at benytte sig af offentlig transport, er at du har hænderne fri og det kan du udnytte uden at skulle føle, du er på arbejde.

Trænger du til at lede tankerne hen på noget andet, er håndarbejde et godt bud. Her er der mulighed for at lære nye teknikker og så er det med at holde tungen lige i munden.

Skal hjernen udfordres lidt? Små opgaver, kryds og tværs og sudoku ikke kun noget du finder bagerst i avisen. I de fleste kiosker kan du finde hæfter med opgaver og de findes i forskellige sværhedsgrader. Find den der passer dig og flyt fokus fra forpligtelserne for en stund.

No Comments

Skriv en kommentar

Din email bliver ikke synlig for andre.

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>